5 mei 2011

even iets anders...

Beetje stil hier op mijn blog. Dit komt een beetje door het mooie weer, waardoor ik weinig achter mijn naaimachine zit.
Maar ook omdat ik op jacht ben! Dit weekend vertelde DH mij dat ik een fiets met trapondersteuning mag uitzoeken voor mijn verjaardag (in juli).
Dus is er de laatste dagen véél gesurfd op het net en zijn we ook een aantal zaken afgeweest om te kijken en zo mogelijk wat proef te rijden.
De meeste electrische fietsen vind ik zonder meer SAAI om te zien. Mijn huidige fiets is knalrood (!)
Helaas zal dàt wel niet lukken voor een elektrieke......

Vanmiddag ben ik met dit heerlijke weertje "even" heen en weer gefietst naar Hengelo, om proef te rijden op een Sparta Country.
Hij is alleen al om te zien zó leuk! En vervolgens rijdt hij ook nog lekker.
Voor zover je dat kunt beoordelen natuurlijk op een soort circuit-fietspad dat in een cirkel aangelegd is midden in de winkel. Maar als ik dat wil kan er ook een proefrit gemaakt worden buiten!Bij thuiskomst toch maar even de "watercolor" voor mijn moeder helemaal afgemaakt, want die wil ik zondag geven.En morgen en zaterdag zijn we naar Eindhoven, o.a. ivm de Europese Quiltkampioenschappen! Dus moet alles vast klaarliggen voor zondag.

Als het even wil, willen we zondag ook nog op kraamvisite bij nichtje Emma, die vorige maand geboren is. Dusssss......moest het speelkleed ook klaargemaakt worden:

Heb erg veel zin in zaterdag. Ik had niet gedacht dat het ooit zou lukken om eens naar Veldhoven te gaan, maar....dus toch!
Ik zal proberen een paar mooie foto's te maken!

Groetjes van Trudy

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! Dat stimuleert om door te gaan!
Groetjes, Trudy