Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn weblog! In ben geboren in 1952, getrouwd en heb 2 schatten van kinderen die al jàren op zichzelf wonen. zodat ik heel veel tijd heb voor mijn hobby's. Poetsen is niet mijn favoriet, creatief bezig zijn des te meer. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik al aan het prutsen, met lapjes (kleertjes voor al mijn poppen) zowel als andere materialen. Maar sinds ik in 2009 het quilten "ontdekt" heb, heb ik helemaal 'mijn ding' gevonden! Vooral in het ontwerpen en maken van droomdekentjes kan ik al mijn creativiteit kwijt. En het heerlijke is, dat het de deur uitgaat als het af is! (Nou ja, op een enkel persoonlijk project na dan...) Ik sta er letterlijk mee op en ga er mee naar bed. En zelfs dààr spoken alle ideeën nog door mijn hoofd. En nou maar hopen dat ik 150 word om alles nog te maken wat ik van plan ben :)

19 januari 2013

Hij hangt!

Gelukkig, één muur is alweer 'aangekleed'!
Het was erg leuk om hem (haar?) eindelijk af te maken en zo is hij (zij?) ook nog eens ruimschoots op tijd om het te kunnen laten zien bij Experiment II op 1 februari.
Voorlopig mag hij daar wel blijven hangen, óók als de andere quilts terug zijn.
Ik vind deze kleuren wat 'moderner' dan de "Glas-in-lood" die er hing.
Nog even een close-up:
Fijne zondag allemaal! Veel van jullie gaan vast schaatsen! Helaas is dat er voor mij niet meer bij met mijn slechte heupen! En sneeuw ligt hier helaas óók nog niet, dus een lekkere sneeuwwandeling zit er ook nog niet in. Maar we blijven hopen!
groetjes, Trudy

7 opmerkingen:

 1. Hik jaagt daar prachtig en kleurt mooi bij de rest( bank?)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weg mooi geworden Trudy, de quilt is een sieraad voor de kamer. veel kijkplezier. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij hangt daar prachtig, hier sneeuwt het nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij/zij is mooi geworden hoor. Zou iemand ons nog eens kunnen vertellen hoe dat zit met een quilt. Hij of Zij.
  En bij jullie geen sneeuw nou hier staat een harde wind die de sneeuw die er valt alle kanten heen waait en niet zo'n klein beetje sneeuw ook.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Trudy, Wat was het een leuke xursus he. Je hebt van de blokken een hele mooie quilt gemaakt. Geweldig. Op naar Experiment 3?
  Groetjes, Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag Trudy, Wat was het een leuke xursus he. Je hebt van de blokken een hele mooie quilt gemaakt. Geweldig. Op naar Experiment 3?
  Groetjes, Gea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! Dat stimuleert om door te gaan!
Groetjes, Trudy