Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn weblog! In ben geboren in 1952, getrouwd en heb 2 schatten van kinderen die al jàren op zichzelf wonen. zodat ik heel veel tijd heb voor mijn hobby's. Poetsen is niet mijn favoriet, creatief bezig zijn des te meer. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik al aan het prutsen, met lapjes (kleertjes voor al mijn poppen) zowel als andere materialen. Maar sinds ik in 2009 het quilten "ontdekt" heb, heb ik helemaal 'mijn ding' gevonden! Vooral in het ontwerpen en maken van droomdekentjes kan ik al mijn creativiteit kwijt. En het heerlijke is, dat het de deur uitgaat als het af is! (Nou ja, op een enkel persoonlijk project na dan...) Ik sta er letterlijk mee op en ga er mee naar bed. En zelfs dààr spoken alle ideeën nog door mijn hoofd. En nou maar hopen dat ik 150 word om alles nog te maken wat ik van plan ben :)

13 januari 2013

Nog eentje dan...

Tja, je blijft kijken bij die oude foto's he?
Deze is nog wat duidelijker. Met mijn ouders (én vriendje) op vakantie in Zwitserland.
Wij in de caravan en vriendje (nu DH) netjes in een tentje er naast.....tja, zo ging dat in die tijd :)

Al rondsnuffelend bij alle 21 jarigen kwam ik bij haar een leuke site tegen met mooie blogachtergronden. Vind je hem niet gezellig? Ik wel. Duurt éven iets langer voor de pagina geladen is, maar....dan héb je ook wat!

Morgen weer quiltnieuws....groetjes, Trudy

2 opmerkingen:

  1. Ja wat netjes waren wij toen alles moest gescheiden. En a jouw blog is toch ook mooi aangepast met een leuke achtergrond. Het staat heel gezellig.
    Groeten
    Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto en ja toen was alles toch een beetje anders dan nu.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! Dat stimuleert om door te gaan!
Groetjes, Trudy