27 januari 2019

Van "roddelen" tot hondenharen

Ik ga niet proberen om alles te vertellen wat er sinds de vorige post gebeurd is. Onmogelijk.
Een pààr dingen toch:
Mijn Gossip in the Garden is af!
We hebben een supergezellig weekend gehad met de groep uit Frankrijk van 2018,
waar ik begonnen ben aan een volgend project, 
dat kort daarop klaar was:
Doorgestikt m.b.v. rulers, wat ik geleerd heb in november tijdens een workshop van Babette van Hattem.
Ik heb 150 droomdekens mogen geven aan de basisschool leerlingen van onze plaatselijke AZC:
Afgelopen week was de 'kleinhond' weer te logeren. Heerlijk met al die sneeuw; kon ze lekker snuffelen. Het is een heel slim en erg lief beestje.

En hoewel huishouden niet bepaald mijn hobby is, kon ik me vanmorgen lekker uitleven in het zuigen van alle hondenharen (ik snap niet dat ze er óók nog een paar heeft 😂), dweilen en tafeltjes weer schoonmaken.

Zaterdag a.s. mag ik tijdens de open dag van Quiltshop-online de Droomdekentjes vertegenwoordigen en gaat er flink gewerkt worden aan droomdekentjes door de bezoekers. Een aantal fabrikanten heeft hiervoor heel lief jellyrolls gedoneerd !!!
En tijdens de Handwerkbeurs in Zwolle mag ik Corrie helpen in de stand van Droomdekentjes voor de Regenboogboom.
Kortom, ik vermaak me nog steeds. Berichtjes op FB plaatsen gaat nog steeds sneller en heeft dan ook mijn voorkeur. Maar die verdwijnen weer op den duur. Ik houd dit blog dus toch maar aan, al was het alleen maar om te kunnen verwijzen naar de door mij gemaakte Tutorials en foto-albums. En naar de pagina over Droomdekens maken in Frankrijk (klik hier). Want vóór je het weet is het augustus😍
Zojuist flyers besteld om uit de delen op de open dag en de beurs. Spannend!

Tot de volgende keer. Ik hoop dat dàt niet zo lang gaat duren als deze keer, hihi.
Groetjes,
Trui

9 opmerkingen:

 1. Fijn om weer wat van je te horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zal dat een fijne dag geweest zijn om droomdekens uit te delen aan de kinderen uit het AZC.
  Veel succes en plezier met alles waar je mee bezig bent.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marga! Leuk dat je me altijd zo trouw volgt. Groetjes,
   Trudy

   Verwijderen
 3. En vandaag 2 februari 2019 was die open dag, en heb ik jou leren kennen, een spontane enthousiaste creatieveling, die mensen stimuleert en motiveert.
  Dankjewel Trudy, ik heb een ongelooflijk fijne dag beleefd, jammer dat ik door de weersomstandigheden vroeger naar huis moest dan eigenlijk de bedoeling was, ben heel thuis gekomen en de sneeuw smolt weer weg.
  Maar een volgende deken zit al in de plannen, ik heb zoveel garens, daar zit ook nog wel iets bij wat geschikt is voor een droomdeken.
  Hartelijke groeten uit de achterhoek van Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het ook een hele gezellig dag, Linda! Fijn dat je weer veilig thuisgekomen bent. En succes met je droomdekentje.
  Groetjes,
  Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n rulerworkshop staat ook nog op mijn verlanglijstje Trudy. Vorig jaar november kreeg ik een nieuwe knietje dus kon ik geen kant uit, maar nu loop ik weer best aardig dus je gaat me zeker zien in Zwolle. Ik vind facebookpostjes plaatsen ook zoveel simpeler maar blogs lezen en even commentaar kunnen leveren blijft leuk. Wat is je Gossip leuk geworden, ik ben mij eindelijk eens gaan verdiepen in het netjes appliqueren, daar ga ik deze week een blogje aan wagen! Tot gauw, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

 6. شركة تنظيف منازل بالجبيل افضل شركة خدمات منزلية بالجبيل نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشرات شركة تنظيف بالجبيل شركة المثالية هي افضل شركة نظافة بالجبيل والمنطقة الشرقية تقدم لعملائها افضل جودة وارخص الاسعار بالاضافة الي تقديم الخدمات من خلال عمالة مدربة وذات خبرة كبيرة بمجالات التنظيف ومكافحة الحشرات , فلا تتردد في الاتصال بشركة تنظيف بالجبيل للحصول علي كل ما هو مميز ولضمان الحصول علي منزل امن نظيف راقي خالي من المواد الضارة والميكروبات

  شركة تنظيف منازل بالجبيل
  شركة تنظيف بالجبيل

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! Dat stimuleert om door te gaan!
Groetjes, Trudy